Monday, June 23, 2008

Smelling... feelings

E o chestiune destul de ciudata... adica stai cateodata si te gandesti oare oamenii chiar au sentimente?? sau doar actioneaza din impulsuri bazate pe substante chimice.
Ce te poate face sa ajungi la placere? De exemplu mie imi sunt de ajuns mirosurile.
De mic am o chestie de genul... anumite mirosuri creaza anumite senzatii... de exemplu imi placea mirosul de fum ce venea din sufragerie dupa vreun show de-alor mei. Sau mirosul ce venea din lada de la pat. Sau nu stiu mirosul de tei din Casaceamare a strabunicii. S-au mirosul de fum de tigara combinat cu un miros racoros de vara..... Sau nu stiu...... Pe tine ce mirosuri te fascineaza?

3 comments:

  1. deci da clar..
    tu te-ai tacanit!!!
    mirosurile te mananca pe tine acum, maica? mirosurile?
    pai sa iti explic :)). ca sa vezi care cum e.. ca doar tot o sa trebeasca sa iti explice cineva candva ci si cum e cu lumea asta, nu?:))).. mai bine eu decat niciodata=))=))..
    senzatii olfactive si perceptii de aceeasi natura cica.. de acum ca asta stii poti citi si singur.. :))..
    important e sa stii tu ca intre smellings si feelings poate exista si exista o mare mare mare mare legatura.. unele sentimente influentand smellingsurile si invers.. asta daca ai nasul in regula.. si altele.. daca esti cu capul, cum sunt eu.. problemele se pun altfel.. dar iti povestesc maine, bine?
    ma duc la licenta..
    pup

    ReplyDelete
  2. Mirosul de tigara de la vecinu' de la 2 combinat cu mirosul de cafea din bucataria de la 1...daaaaa :X. Curios cum tocmai nefumatorii sunt atrasi de mirosul de tutun aprins :)). Si...si.. si mirosul de ancenstry in atmosfera aburilor de dupa baie si...mirosul de tei de la mine din camera de care m-as fi putut si bucura in timp ce scriu despre asta daca nu taiau astia copacii din fata :|. Eeeeeeeu...nu voi taia niciodata copaaaacii. pt ca ii doaaaare :P

    ReplyDelete
  3. mirosul de vin fiert cu scortisoara...mai ales pe frigalaul asta:))

    ReplyDelete