Thursday, June 26, 2008

idei

fluxul memoriei sau cum sa nu faci cand ai examen.
si incepem cu vinerea trecut cand bucureos scap de inca un examen dragutz. si zic.. sambata duminca show... luni apucam de invatat pentru examenu de vineri.
luni trece.
marti e hramul... cum sa inveti de hram.
miercuri mi-am scos cursul la imprimanta... o durat oleaca... probabil de acolo si impresia ca am invatat. pe seara pe la 23 citesc 2 subiecte. le stiu si acu.
joi... plimb cursurile dupa mine la birou. le plimb napoi in casa si napoi la birou si napoi in casa.
citesc inca 3 subiecte. deja stiu 5... cel putin asa credeam:))... ies afara... ma vad cu pipal .... ma intalnesc cu un prieten din copilarie. pana la 22 nu ne despartim. imi fac curaj si ma duc in casa.
inca 20 de minute hoinar pe net.
vad ce e nou pe pitzipoanca.org. nika nou...... nici nu o sa mai fie azi....
ma pun pe cetit. la 22:20... undeva pe la 23 sun la un pretenar de suferinta...
aflu ca-s mai bun ca el.. ca eu am citit 5 subiecte si el 4. ma bucur.
trec mai departe prin cursuri
citesc toate subiectele. asta acu 5 minute terminate( de mentionat ora : 23:42) is mandru ca le-am citit pe toate. nu-s mandru ca nu le-am inteles pe toate.. pe masura ce inaintam in materie realizez ca tot mai mult intelegeam din urma.. ma opresc si gandesc... "faza asta nu trebuia sa fie invers" ma bucur ca incep sa pricep... termin de citit. vin aici. scriu...... indata ma duc sa-mi fac patul apoi trec inapoi la citit...


Vorba ceea stiu ca dupa luni vine marti si eu miercuri am treaba asa ca joi ma pregatesc sa merg vineri la un curs ... dar eu la cursuri nu merg. vine sambata si ma gandesc ca dupa duminca vine iar luni.

1 comment:

  1. sunt impresionata.nu pot sa cred. nu am cuvinte.. dupa o discutie despre time.. si acel acum perpetuum.. sau ma rog.. tu stii ca al tau era postul >:).. ma aburesti pe o parte si pe toate partile cu acest.. idei.. sau despre cum o zi duce la o alta.. si uite asa acum am vazut ca era luni dupa duminica dupa .. mai erau parca niste zile intre.. dar nu-mi amintesc ca nu ma trezisem atunci, nu?
    tu vrei sa te joci cu mintea mea.. memoria ta azi..
    deci .. lasa prostiile si apuca-te de invatat serios.. ca altfel.. digiaba.. auzi? digiaba.. deci pune condeiu pi pajini shi da-i drumul la repetat..
    :) deci.. fie vorba intre noi.. ai talent scriitoricesc >:)>:).. te-as numi caragiale.. dar eliberez certificate de nastere.. si... apoi, nu cred ca ti-ar sta bine cu numele asta, corbule.. ups.. am deviat de la subiect.. IDEI am eu.. una din ele e.. TRECI LA INVATAT, putoare!!! si nu mai imi spune mie king and queen of the laziest ca te tund, uratule!!
    babai nau.. naiti nait.

    ReplyDelete