Tuesday, June 9, 2009

Cum sa ramai tampit in 3 pasi simpli

Luni noapte. Apoape de ora 01:00. Stateam cu un amic(Pentru a nu-i crea probleme o sa-i spunem Vasile.) undeva in jurul blocului meu (si a lui(da suntem vecini)), cand deodata linistea noptii este perturbata de 2 fete. Radeau foarte mult si galagios. Jur. Deci jur ca ele s-au bagat in seama. Ca s-au certat cu fratele ei. Ca cum va numiti. Noi nu ca nu vorbim. Pleaca. Fac 10 metri si vin inapoi. Da voi ce faceti?
Vasile spiritual:-Ascultam un arici. Ca de 2 seri tot il chem pe asta(adica pe mine) sa vina sa auda si el ariciu. Si se face liniste sa ascultam ariciul. Tre sa recunosc erau 2 fete mult prea tinere pentru ora tarzie la care erau afara. Dupa un mic interogatoriu aflam ca sunt in clasa a 9-a la LPS Suceava. Se vedea si pe fata lor ca sun mici. Si ca una dintre ele(cea cu care am discutat si care era mai frumoasa dintre cele doua) era ametita, cealalta fiind beata. Eu cu Vasile ne continuam discutia, ele asistand tacit, eu mai adresand o intrebare catre ele din cand in cand. Intr-un final pleaca. Eu am ramas masca. Vasile perplex. Nu credeam ca se poate intampla asa ceva. :|

2 comments:

  1. :)) vai ce va mai aparati voi intre voi!!! stiu deja ca "Vasile" e Marius...si apoi de ce oare asa o situatie i-ar fi creat probleme? :D ha? ha?

    poate pentru ca are un arici si nu mi-a zis? :p

    ReplyDelete
  2. catalina a zis ca-mi face curul rosu fiindca am un arici si nu i-am zis :D

    ReplyDelete