Friday, June 26, 2009

Despre Michael Jackson si Puya.

Am observat ca daca esti blogger, trebuie sa ai MUSAI un post despre astia 2. Eu am facut un 2 in 1. Deci daca-i musai cu placere. Asa ca zic:

Primul dintre ei a murit. Domnul sa-l ierte si odihneasca in oricare rai ar ajunge. Dar acu hai sa fim seriosi. PIERDEREA ENORMA A REGELUI POP, nu e chiar o pierdere, din moment ce nu o mai avut un concert de mai bine de 10 ani (12 sa fim exacti). El ramane drept ce a fost... si cam atat. Acu sa nu credeti ca am ceva cu Wacko Jacko. Imi place ce a facut, si mai ascult din cand in cand. Dar hai sa nu dramatizam. E o pierdere, dar nu chiar atat de mare.

A doua parte.

I: Unde se intalneste maneaua cu hip-hop-ul?
R: Undeva in balcani. (mersi Dan)

Nu o sa fiu ipocrit. Mi-a placut si mie prima data cand am ascultat piesa. Dar a zecea oara nu mi-o mai placut asa mult. A treizecea oara o toleram. In momentul in care a ajuns ringtone peste tot ajunsesem sa o detest. Asa ca deh... daca vrei bang-gang si nu tort. Pofta mare.... la orasul din Croatia.

Multumesc.

2 comments:

  1. cica urma sa aiba un concert , Michel dar normal ca nu mai este valabil si ca cei care au cumparat bilete nu vor fi despagubiti ! Bafta in trafic

    ReplyDelete