Wednesday, July 8, 2009

Vatra Dornei. Iulie 2009.

Am fost la Dorna. Greu lucru.
Am avut 10 scoli. Eu cu moro. Cine nu-l stie pe moro? Moro e colegul meu de proiect. La Dorna am avut de facut niste scoli. De facut inseamna configurat AeL-ul Advance e-Learning. Un soft educational de se invata in scoli pe el.
Prima bucurie cauzata de drum a fost Raraul, care se vedea grozav la iesirea din Molid. Apoi a urmat o scoala doua ca apoi sa vina randul unei scoli numite, sugestiv: Scoala cu clasele I-VIII Glodu. Dupa 2 ore de plecat din Vatra Dornei, cateva opriri, ajung la Glodu. Drum anevoios. vreo 20 km de asfalt si inca vreo 20 drum forestier bombardat... nu de bombe ci de ... ati ghicit ... gropi.
Localitatea se afla undeva in Calimani. Intre Dorna si Brosteni. Pe ruta ocolitoare. Desi sunt 3 drumuri care duc la Brosteni. Unu prin Dirmoxa. Unu prin Glodu. Unu prin Zugreni si Crucea.
Ajuns la Glodu destul de tarziu. Era deja 5. aflu cu stupoare ca respectiva scoala avea ghici ce? Nu de data asta nu ati ghicit. Avea internet.

Continuez mai tarziu.

1 comment:

  1. Am de facut un anunt extrem de important:

    Sunt directorul de la Scoala cu clasele I-VIII Glodu (din cauze bine determinate imi pastrez anonimatul si nu-mi dau numele) vreau sa va aduc la cunostinta pe aceasta cale sa afle toata tara, ca acesti doi indivizi care defapt erau 3 si nu Luca si Matei, ci Ţîbu, Moro si inca unul caruia nu-i tin minte numele din motive tehnice, in timpul in care au efectuat lucrarile la noi in scoala, "aparent" au configurat AeL-ul Advance e-Learning, au sustras doua butoane de on/off al calculatorului, mai multe butoane dintr-o tastatura, 15 cm de cablu de retea si un Scroll de la mouse-ul meu. Aceste pagube ar fi nesemnificative luand in considerare faptul ca, cel mai facut dintre ei (constitutie atletica/ochi caprui/par pe chiept) a vrut sa intretina relatii sexuale cu femeia de servici a scolii, iar cel mai slab ( constitutie..neah/ochi tulburi/fara par pe chiept) a incercat sa abuzeze de mine oferindu-mi in schimb sume de bani "relativ" mici.
    Conducerea scolii impreuna cu consiliul profesoral o sa facem o petitie on-line catre Ministerul Invatamantului pt ca nu avem pe calculatoare : MESÂNGER, HaiFaiv, si avem traficu limitat la site-uri porno care sunt "extrem"de educative pt copiii coborati din varful muntelui.

    Multumesc anticipat, semnez si sustin Directorul de la Scoala cu clasele I-VIII Glodu .

    ReplyDelete