Wednesday, January 27, 2010

Numai la noi se putea intampla asa ceva.

trenuri intarziate
drumuri inzapezite
geruri extreme
frig in case
etc
etc
etc

"-Bai fratica, iti spun eu daca eram in Germania nu vedeai asa ceva, La aia merg trenurile ceas ma, stii cum minutu ala de sta in gara e cronometrat e totul exact cum trebuie."

Pai.... nimic mai fals. Au si ei intarzieri, si inca multe. Pai sa vedeti ca ieri am pus un colet pentru Romania. Si a trebuit sa ma deplasez pana in alt oras. Si cum era foarte cald, Doar -13*C a avut trenul intarziere. Aoleu. Pai cum? In Germania? Nu se poate..... Pai la aia merg ceas. Nu exista aeroporturi inzapezite sau asa ceva. Pai uite ca exista. Deci hai sa nu mai facem pe noi si sa ne plangem de mila. Daca vrei sa fie si la noi ca in Germania, Pai comportate ca atare, si usor poate ne schimbam si noi mentalitatea.

6 comments:

  1. :D "da,bai! ca numai noi este fraieri si nu dam incalzire in tren" s.a.m.d.
    Las'ca o sa crestem noi mari (in mentalitate)

    :D

    ReplyDelete
  2. se intampla peste tot. dar noua ne place sa dramatizam.

    ReplyDelete
  3. Intradevar...daca vrem sa fie si noi ca in germania, trebuie sa ne schimbam mentalitatea?!?!? nu ar trebui sa schimbam infrastructura ?LOL

    ReplyDelete
  4. Sa-ti explic dragul meu LOL. Schimbi mentalitatea, nu se mai fura ca in codru, se face infrastructura. Mi se pare destul de simplu.

    ReplyDelete
  5. CFR a anuntat ca in anul 2009 intarzierile acumulate la trenurile de persoane sunt de 4 ani si 9 luni...in Japonia au fost 3 minute...Oare aia ce mentalitate au ?:)) LOL

    ReplyDelete