Sunday, November 28, 2010

How to piss. 101

Deci, nu începem cu deci.
Aşadar, fiziologic vorbind unii dintre noi se pisa in fiecare zi. Teoretic cel putin, practic, altii se pisa zilnic, de cate 3 6 8 ori, odata la 2 ore. Am reusit sa te derutez? E bine, asta si vroiam.
Zilele trecute o prietena mi-o zis ca vezica la barbati e invers proportionala cu penisul. Nu cred asta, ca eu ma pis des si vorba cantecului "Am **** mare".
Acu prin des sa nu intelegeti ca mai sus. Nu fratica cam de 2 ori pe zi. Cel putin asa cred eu. Asta in zilele cand nu beau. Ca daca beu, ma pis mai des si daca pis ma face sa rulez. Vorba lu pavalica Straton. Apropo de pavalica, voi ati vazut cata lume o fost in Mall la concert lui Fanica Banica? serios !!!!! ce-o fost atata lume acolo? Revenind la pisat si la Mall caci acolo are loc actuala povestire care o inspirat postul. Ma duc eu sa ma uşur, intru în baie şi era o baie cu 6 bude şi mai multe pisoare.
Conform teoriei ANTI-GAY, lumea se pişă la pisoar DOAR DACĂ alte veriante de pişat gen budă închisă nu există. Ei, din 6 bude individuale 3 erau ocupate. De unde stiu ca erau ocupate? Păi pentru că aveau chestia aia de lângă clanţă ROŞIE, deci 3 din şase libere. Bun.
Deschid prima budă cu chestia aia albă şi ce găsesc năuntru? Unu ca mai jos:
Doar ca era in baie la mall nu langa un perete. Ok, a uitat omu să încuie uşa. Credeam eu, încă o baie "goală" încă unu cu gluga pe cap care se pişa. Cred ca e la modă sa te pişi cu glugă. Ultima şansă de a mă pişa mai intim, buda cu numărul 3, din care, când deschid uşa, iese unu cu gluga pe cap ce tocmai se încheia la prohab. Intru înăuntru gândindu-mă foarte serios dacă ar trebui să-mi pun gluga pe cap ori ba, încui uşa şi dau drumu râului. Pe la jumatea relaxării aud o clanţă apăsată şi un buf în uşa mea. În acel moment realizând că acea chestie cu ROŞU=închis, nu este valabil şi mai ales că nu o arzi culeanu fără gluga pe cap la pipi. Am zis.
P.S. Post dedicat lu sidi, cel care mi-o cerut expres: "Lasă pozele şi scrie ceva".

4 comments:

 1. Eu n am spus ca e adevarata chestia cu invers proportional...asa zicea un V ca sa nu para pisarcos :)

  ReplyDelete
 2. Trebuia sa pui poza de la lucina cu tine cand te pisai in boscheti :))

  ReplyDelete
 3. Asa este, dar nu aveam gluga acolo la lucina. in mmocetum.

  ReplyDelete
 4. Da...multumesc multumesc...da teoria Anti-gay e inversa te pisi la pisoar tot timpu asta daca nu vrei sa zica ceilalti ca ai p**a mica si te ascunzi in buda :D

  ReplyDelete