Monday, May 18, 2009

Noutati prin oras.

Ma plimbam eu asa prin oras si descopar chestii noi.

1) Nu tre sa mergi la Iasi sau la Bucuresti sa-ti cumperi Louis Vuitton(fetele sa ma corecteze, dar chiar nu vreau sa stiu cum se scrie). De ce nu trebuie sa mergi?? De asta:2) Nu au program DUMINECA:

4) A aparut o racheta in oras. Sau un penis de extraterestru. Sau un suport de torturi la nunti.
Ea la baza cica ar fi fantana arteziana. Oricum. Ori nu inteleg eu modelul ori chiar nimeni nu o vrut sa faca o treaba faina cu ea. Sunt ferm convins ca un elev de clasa 10 de la arte reusea o treaba mai buna. Voi ce credeti ca reprezinta?

4 comments:

  1. wow , intradevar acuma chiar avem cu ce sa ne laudam , nu ca am avea o cetate in paragina sau alte manastiri acestea sunt nimicuri pe langa marita fantana ! apropo cine a "facut-o" ce mester din subsolul primariei?

    ReplyDelete
  2. ce stim noi ce o fi reprezentand? poate e ceva atat de suprarealist incat mintile noastre limitate nu sunt in stare a percepe asemenea minunatii? adevarul e ca e oribila :)) si chiar seamana cu o chestie pt irigat, mai noncoformista...sau poate ca e o replica a fantinii din las vegas, a carei apa tasneste in ritmul muzicii...sau nu!

    oricum, important e ca exista! si prin hidosenia ei a starnit controverse..daca n-ar fi, nu s-ar povesti! :)

    ReplyDelete
  3. dupa vizualiarea indelungata si in detaliu a pozei mi-am dat seama ca e un dispozitiv de scos petrol...serios, deci chiar asta pare a fi! si au mascat-o intr-o fantana arteziana ca sa nu ne dam seama a sub suceava exista astfel de resurse imbogatitoare si scotatoare din criza!
    si cu banii pe care ii vor strange, mintile luminate orasenesti vor face un alt ou, mai mare si mai voinic decat cel de anul asta...chiar daca vor trebuie sa se screama mai mult in a-l concepe :D

    ReplyDelete
  4. daca asa arata tpenisul et, ma intreb cxum arata testiculele?

    ReplyDelete