Friday, September 17, 2010

Live from calarasi

In caz ca nu ati observat am scris calarasi cu C mic. asa si merita e cel mai neinteresant oras in care a trebuit sa ajung. bine mai putin cand am ajuns in Falticeni. Falticeni il scriu cu F mare nu de alta dar e la noi in judet + ca am lucrat in Falticeni :). Cu ce sa incep?

sa zicem ca nu au un magazin mai mare( cu nume din asta cum sunt la noi cu sutele, gen Kauf, Carre, Metr, Rea, etc, etc. Doar magazine si buticuri de cartier cum erau cu miile as imediat dupa revolutie. Si daca, din intamplare, gasesti un magazin mai mare care sa zici ca na..... uite un autoservire, visezi baiatu. Sa va explic:

Un magazin mare cat un PLUS la noi are 4 minimagazine incluse in el. Unu de bere, unu de suc, unu de etc, si fiecare cu gestiunea lui, si sa te fereasca sfantu sa vrei sa cumperi bere de la suc. Ca ( si aici citez) "Se uita sefa pe camera" pfai de penisu meu. Iti dai seama ma? se uita sefa pe camera. Si-mi face ce? ma da afara din magazinul ei de cacat in care are angajati de cacat? de marfa nu ma pronunt ca o fo buna. O fo buna.

Daca mai patesc tampenii, va scriu.

Cu ocazia Turneului National de Baseball - seniori turul II, prin calarasi. In caz ca va intrebati.

4 comments:

  1. macar merge netul pe RDS :P

    ReplyDelete
  2. :)))) o portie buna de ras! =))

    Care-i treaba-n calarasi?
    Mergi sa cumperi, strambi din nas!

    Tot mai bine-i la Suceava :D

    ReplyDelete
  3. hmm..lasa..e doar un caz:D sunt si oameni frumosi acolo:D omuletii nu sunt plictisitori

    ReplyDelete