Wednesday, May 27, 2009

Curiozitati ale naturii

Buna seara.


In aceasta seara vom atinge 3 subiecte.

1.Branza de vaci
Io stiam ca exista branza si chisleac(lapte acru). Aparent mai exista ceva. Branza GRASA. spre deosebire de branza slaba asta e GRASA SI FRUMOASA. Enjoy.2.Magazinul de biciclete
Era un magazin de biciclete la Nordic. Care nu mai e la Nordic pentru ca s-a mutat. Unde s-a mutat? Vis-a-vis de mobila. Distanta intre cele 2 puncte, coordonate, repere, locatii e de circa undeva aproximativ la 7-800 de metri. Pentru a fi mai receptiv publicul si a nu speria lumea au micsorat nitel distanta.Eu va jur ca am masurat cu pasul si sunt 300 de metri pana la curcubeul. Dar na... totul e relativ. Nu?


3. Sunt schiop. Ma rog cel putin am fost. In intentia mea de a face dreptate in lume. In lumea cainilor mei cel putin am incercat sa lovesc cu piciorul catelul de musca din alt catel de-al meu. Catelul muscator istet din fire a fugit si mi-a lasat o mare bucata de coliba in loc. Sutul care a ajuns in coliba a fost nimicitor. Nimicitor pentru piciorul meu.

ATENTIE !!! Imaginile urmatoare sunt socante.













3 comments:

  1. exista branza degresata si branza grasa, asta in functie de cantitatea de grasime , (regionalisme la branza grasa: branza dulce, branza scoapta,zamachisa,brznza zburata,etc.)

    ReplyDelete
  2. da ce specialist/a in branzarii avem aici :D

    ReplyDelete
  3. e mama cuiva de prin zona. nu spui cine :)

    ReplyDelete