Monday, November 30, 2009

Am fost publicat.

Ma rog, nu eu.... portofelul meu.......

AICI ma gasiti

Sunday, November 29, 2009

Mananc, deci sunt.

Sa va zic. Treaba nu am scos-o eu. E de la Cosmin, dar mi-o placut tare si am imprumutat-o. Este vroba despre Crema de ciocolata nutela fineti cum vrei sa-i spuneti cu paine. Dar..... din moment ce manc pane neagra cu seminte nu-i asa mare. Diabet se cheama. Nu?

Saturday, November 28, 2009

Stalpu' la casa

Ca sa nu mai zica lumea ca numa in Caracal se poate intampla asa ceva, asta de mai jos e aici mai aproape, undeva pe la Iasi. Autoritatile au zis ca: "Nu e chiar in mijlocul strazii. Nu am obtinut toate autorizatiile sa putem muta stalpul si drumul trebuia asfaltat."

Deci nu e chiar in mijloc, e asa mai intr-o parte, dar o sa fie mutat, si na cum drumul trebuia asfaltat....... sa trecut la operatiunea pe langa el.....



Friday, November 20, 2009

O intrebare. o revelatie.

La revelioanele facute pentru chelnerilor. Stiti voi alea, Revelionul ospatarilor si bucatarilor si etc. Cine gateste si mai ales, cine serveste ????

Wednesday, November 18, 2009

Saga I-ului prost.

CONTINUEAZA :))))

Via un oarecare site.

Greatest flashmob ever !!!

Wednesday, November 11, 2009

jean constantin

E absolut genial skecht-ul.

Tuesday, November 10, 2009

Olanda. PART 2

Olanda part 2.

A doua zi m-am trezit destul de rapid, injur de ora 12. deci cam 6 ore de somn. Destul de naspa sa dormi pe jos. Am fost de am cumparat de ale gurii, am mancat si pe la 4 am iesit la sightseeing. Am vazut ce am vazut ne-am plimbat ce ne-am plimbat, Am trecut pe RED LIGHT DISTRICT, ne-am holbat, si am purces spre casa, nu inainte de a gasi un coffe shop pe drum de unde am cumparat o prajiturica. Cam seaca. Ajunsi napoi acasa pe la 6, am tras un poker, am mai mancat o tura, apoi am mancat prajiturile, am mai stat vreo ora, dupa care ne-am dat intalnire cu Anca, o pretena de prin liceu, despre care stiam ca e si ea in Groningen, la studii. Ajunsi acolo o anumita prajitura a inceput sa-si faca efectul.

Si manifestarile au constant in :
-Cosmin era ofticat ca nu l-o fost luat;
-Silviu radea intr-una;
-Eu nu puteam fi coerent.

Anca a incercat sa poarte o conversatie cu mine. Si eu am incercat cu ea, dar nu prea am reusit. Dupa asta am mers in ICEBAR.

Lucru ce mi-a prins foarte bine mie cel putin, pentru ca incepusem sa-mi revin, si cele -10* C au imbunatatit situatia.
Dupa asta am mers de am mancat un Donner(care e un kebap fara cartofi, drept urmare am comandat cartofi) si pe la ora 3 am ajuns acasa. Stiu ca pare exagerat de mult timp, dar nu stiu ce am facut, cu el, pentru mine a trecut foarte repede.

Ce mi-a placut?
-Urinoarele:

Dupa ce faceai susu chestia neagra disparea si aparea:


Hehehe.
Si ca tot v-am zis ca am jucat poker am asistat la prima Royal Flush din my poker playing life:

Obtinuta de Silviu, normal.

Duminica ne-am trezi, am mancat ne-am facut o pancarda cu:

Si am purces pe strada.

Nu au trecut nici 10 minute ca a si oprit o tipa, care lucra la Corona(dar nu avea portbagajul plin de bere) care ne-a zis ca ne duce aproape de granita urmand ca de acolo sa luam un tren spre Leer, de unde urma sa luam un tren spre Oldenburg, de unde urma sa luam un tren spre Wilhelmshaven. Nu ne-a sfatuit sa ne luam bilete pentru ca sunt rare controalele pe trenul respectiv. Lucru pe care l-am si facut. Dar.... Surpriza: Dupa ce am intrat in Germania, 3 tipi imbracati in verde controlau chestii. Norocul nostru a fost ca eram opriti intr-o gara asa ca am facut ce parea absolut normal: Ne-am dat jos. Si am incercat sa facem de acolo autostopul, dar norocul nu ne-a suras asa ca dupa o ora de incercari si la doar 12 km de destinatia intermediara, ne-am intors in gara, unde control din nou, dar..... de data asta ne dam seama ce erau:
pe spatele lor scrie ZOLL adica vama, adica erau vamesi nu controlori. Dupa ce am respirat usurati ne-am am prins toate legaturile pana inapoi in Whilhelmshaven.
Si am incalecat pe-o capsuna si v-am spus un mare adevar.

Olanda. PART 1

Nu o sa impart postul in mai multe posturi o sa-l scriu tot acu si o sa-l publi in doua, ca-s lenes si nu-l mai termin.
Deci prima parte cu confimare ca va exista si a doua.


Dragilor am fost in Olanda. Din acest motiv am lipsit ( bine nu am stat atat de mult dar ..... in fine)

In Olanda a fost frumos.
Prima peripetie a fost in gara in Oldenburg unde trebuia sa ne ia un tip gasit pe internet care mergea in aceeasi directie cu noi. Destinatia noastra si a lui fiind Groningen, The netherlands.
Cred ca e singura tara din lume care are atat de multe denumiri.
Peripetia a constat in faptul ca tipul a intarziat o ora iar noi am vrut sa fim precauti si am ajuns cu 2 mai devreme, ca poate ajunge si el mai repede sa nu neastepte omul Deci 2 ore am vazut Oldenburgul. Si am ajuns mai tarziu la destinatie. Dar partea amuzanta o fost ca noi il asteptam intr-o parte de gara, si el ne cauta in cealalta de gara. Sa va explic:


STRADA x- EL
\\\\\\\\\\\\\\\\\
____| |________
====| |========
====| |========
| | Liniile de cale ferata
====| |========
====| |========
pasaj subteran

Interiorul garii
____________
\\\\\\\\\\\\\\\\\\
STRADA x-NOI

Dupa vreo 5 minute de cautari reciproce si convorbiri telefonice am realizat ca suntem pe parti diferite ca intr-un final sa ne ridice omul de pe partea noastra(care spre apararea noastra era fata garii).
Dupa acest mic incident pornim la drum. Tipul un neamt super de treaba inchiriase o masina pentru a petrece weekend-ul ce urma in Groningen. I se promisese un VW Passat dar primise un mercedes C-Clas, precum asta:

Lucru care l-a bucurat initial dar apoi a vazut cat este de mare portbagajul (care nu e asa mare) si a fost un pic dezamagit. Dar masina nou. 2009. Sa va spun cat de tare mi-au placut cei 80 de km de autostrada in Germania? Viteza cea mai mica a fost 80 din cauza unei restrictii stupide, si Cosmin (care e un fricos in general de viteza si nu doar : ))) aha ha rad de tine ) ma tot batea sa vad kilometrajul care nu arata mult. Doar 190-200. Maximul fiind 201. Senzatii tari. Bucuria mea respectiv agonia lui Cosmin nu a durat mult intrucat am ajuns foarte repede in Olanda unde limita e ati ghicit ( daca nu ati ghicit ati aflat acu) 120.

Pe drum, am schimbat cu soferul si cu prietenii lui, ca nu era singur, 2-3 vorbe despre Romania, Germania si ce am mai vazut noi prin peripetiile noastre de 6 saptamani in aceasta parte de lume. Daniel(soferul) a fost foarte incantat de imnul nostru "LAND OF CHOICE", incantat in sensul ca a ras enorm de mult, si am derivat cu glume de genul u have a choice: You cat chose not to go. Da stiu mi-am batut joc de tare si de al meu patriotism, dar hei, nu-i cea mai buna tara. Si daca ma contrazici esti lusăr.

Ajunsi aproape de destinatie ne intreaba unde sa ne lase. Ii ziceam ca langa stadium( Silviu pretenul si vecinul si studentul din olanda sta aproape de stadion) Un tip din masina care era din Groningen zice ca stie el unde-i Station. Io nu ca la stadium. El da da Station. Train Station. Eu nu STADIUM. EUROBORG STADIUM. Intr-un final suntem lasati la destinatie. Traversam audostrada pe sub ea:P si ajungem la camin in mai putin de 10 minute dupa ce intrebam un tip unde-i o strada care se uita la cer si zice..... Nu stiu. Zic si eu in pana mea ca nu stiu, ca doar pe cer nu o vad. Ajunsi la Silviu, ne punem pe baut o bere si povestit ce v-am zis eu pana acu, apoi ne apucam de baut. Si bem bere, Cea mai buna Sangria pe care am baut-o vreodata facuta de o spanioloaica, Bacardi cu suc de portocale, pentru un rezultat de mango, si smirnof ICE, bautura cu 4% alcool. Dupa care, (asta a fost preparty-ul) mergem la party in oras. Incalecat pe bicicleta lui Silviu (pe portbagaj, il urasc ca nu mo lasat sa pedalez de acolo) am ajuns in centru pentru a frecventa zecile de mii de puburi.
Am fost in:
---
---
....
..
..
....
.
6 puburi baruri in care am consumat mai multa sau mai putina bere printre care in unul am fost de 2 ori.
Ajunsi acasa pe la 6 dimineata destul de wasted am luat podeaua in brate dar totusi punand sacul de dormit sub mine.
Poze si finalul povestii maine.

Thursday, November 5, 2009

E ora 4.

E ora 4 si nu pot dormi. Ora 4 ora Romaniei. Aici la mine e 3:) Am gasit o leapsa. nu stiu daca-mi place dar ... sa-i dam drumul

Obsesia curenta.
Waffe !!!

Cea mai ciudata obsesie.
Waffe !!!!!!!!!! :P

Ce porti astazi?
Lipsa de somn.

Ce mananci la cina?
Am mancat o salata ieri. Pentru astazi habar nu am.

De ce ziua de azi e speciala?
Ca e JOI!!!!! si e 5. Si ziua de 5 e speciala. nu?

Ce ai vrea sa inveti sa faci?
Sa stiu si germana si franceza. ( e tare greu amandoua )

Ce ai cumparat ultima data?
O paine.

Ce asculti acum?
Sunetul hardului de la laptop:D, aaaa si ceasul tic... tic.... tic.... nu face tac pentru ca e cu baterie.

Vremea preferata:
VARA !!!!!! Thunder storm !

Ce fel de inghetata iti place?
Sandwich.

Unde iti faci cumparaturile?
Intrebarea e defapt? Cat de lene iti este sa mergi mai departe?

Telul cel mai dificil.
Sa invat si germana si sa nu uit franceza.

Daca ai putea avea o casa platita,aranjata si mobilata numai pentru tine, unde ar trebui sa fie?
Pe malu Colibitei.

Ce crezi despre persoana care ti-a trimis leapsa?
Nu stiu frate, am gasit-o si eu pe net. :))

Daca ai putea sa pleci oriunde in lume in ora urmatoare, unde ai pleca?
New York, neeeeeew Yoooooooooooork pam pam pararam

Ce limba ai vrea sa inveti?
Germana dar iar spun sa ramaie si franceza acolo.

Ce cauti la un prieten?
Sa bani in portofel. auzi ce intrebare !! :)

Ce ai vrea sa tii in brate in momentul asta?
Pe o gagica se stie ea care! !! fara numar!!!! moama ce buna e asta:)

Hai ca am dat cu muci-n fasole:))

Genul preferat de muzica.
Beach House.

Piesa de imbracaminte preferata
Un tricou. O sa vi-l arat cu proxima ocazie.

Jobul de vis
Print. :)

Designeri preferati.
trebe sa cunosc vreounu. si apoi daca se refera la moda nu mo nimerit.

Fashion pet peeve?
WTF?? Ok dupa resurse si gugareli am aflat ce e. Cumva ce nu-ti place in moda, sau ce nu te atrage. As zice ca.......pantofii de dama deschisi(dar nu neaparat toti aia care au degetele urate)

Descrie-ti stilul personal.
Scriu urat. Sau nu de stilul de scris era vorba?

Ce geanta crezi ca ar trebui sa aiba orice femeie?
Mica dar in care sa incapa absolut tot ce nu este necesar.

Daca viata ta ar fi un film, ce titlu ar trebui sa aiba acesta?
Necunoscuta lume a mea.

Cate compromisuri ai facut in viata ta?
Nu multe. Nu prea imi place sa fac din astea..... dar cand trebe.... trebe... nu?

Ultima virgina

2.

A revenit !!!!!!!!! Am decis sa postez despre ea doar pentru ca-s numaru unu in gugal daca o cauti:D
AICI poti vedea asta.
As sub mine e gagica cu pricina

Oricum, bine ai (re)venit printre noi draga !!!!

Wednesday, November 4, 2009

Sa va plictisesc.

Nu stiam cum sa va plictisesc un pic asa ca pun niste poze facute aseara inconditii ebune de vant( atat de nebune precum niste caini nebuuuuuuuni) adictalea batea vantu na si ce?

Canalul lui Whily.

Barca lu Whily.

Podul lui Whily.

Monday, November 2, 2009

Viata de student.

Deci !!!! Cand o sa ma fac mare o sa-mi iau masina de spalat vase. Frate.... deci am ajuns sa-i inteleg pe ai mei colegi din iasi care nu spalau vasele cu zilele. Adica stii ca ar fi trebuit sa speli vasele mai demult daca.... in momentul in care speli vasele gasesti urme de mancare pe care nu-ti aduci aminte ca le-ai mancat !!!!!!!
Stie careva cand am mancat ultima data piure? :))

Read more...